• 27.10.2022

  Bogforum 2022

  Visuel identitet til Bogforum 2022.

 • 29.05.2020

  Bibelen 2020

  Bibelen 2020 er en ny samlet oversættelse af Bibelen i et mundret og nutidigt sprog – oversat af eksperter i græsk og hebraisk og bearbejdet af forfattere og sprogfolk med indgående kendskab til moderne dansk. se hele casen her

 • 08.01.2020

  Bogforum 2019

  Visuel identitet til Bogforum 2019. Se hele casen her

 • 01.10.2018

  Børne- og Socialministeriet

  Imperiet har skabt en ny visuel identitet til Børne- og Socialministeriet. Opgaven har taget udgangspunkt i ministeriets tidligere logo og ønsket om, at den nye identitet skulle være klassisk og tidløs, samt at det eksisterende kroneelement skulle anvendes. Dertil skulle identiten kunne tilpasses skiftende ministerienavne. Ministeriet understøtter indsatser på det sociale område: familier, udsatte børn og unge, dagtilbud, frivillig social indsats mm. Dette har vi udtrykt i et logo baseret på en abstraktion over den beskyttende hånd – halvcirklen – som både kan indikere samling, rammer, beskyttelse, holdepunkt. Det er en helt enkel og robust løsning, som kan rumme alle de udviklingsmuligheder, der ligger inden for det socialministerielle område. Opgaven er løst i tæt samarbejde med ministeriet, og designet rulles lige nu ud på mange platforme fra brevlinje, publikationer, skiltning og hjemmeside.

 • 07.06.2018

  inger christensen: verden ønsker at se sig selv – digte prosa udkast

  vægt: 1822 gram
  sidetal: 955
  mål: 228 x 174 x 61 mm

  På alle måder en stor bog!

  Det har krævet grundigt, komplekst, struktureret grafisk tilrettelægningsarbejde og et forkromet overblik at
  formidle Inger Christensens efterladte skatkammer af skitser, fragmenter, udkast, strøtanker, tegninger og tabeller.

  Adobe Garamond Pro spiller diskret op imod det meget forskelligartede tekstmateriale og ditto faksimiler.

  Det er der kommet en stor og dejlig moppedreng ud af.

  Imperiet har tilrettelagt indhold og omslag. Gyldendal har udgivet.

 • 27.03.2018

  DAF 100 år

  Det er ikke hver dag at en af vores kunder kan fejre 100 års-jubilæum. Det kan Dansk Artist Forbund 1918-2018. Stort tillykke fra Imperiet.

 • 15.12.2017

  NYT ÅR – NY KALENDER

  Vi ønsker alle en glædelige jul og et godt nytår.
  Årets kalender er frisk fra trykken på vej til venner og kunder.

  Ny skrift: Rum Sans Black
  Nyt papir: Environment Desert Storm 118 gr.
  Ny farve: Sort

 • 24.04.2017

  Nye konfirmander – ny bibel

  Vi er stolte over at være designere på Bibelselskabets nyudgivne konfirmandbibel. Det er nytænkning på alle niveauer: Ingen har nogensinde gjort det før – alt er nyt – aldrig set tidligere i bibelsammenhæng: Illustrerede forsider til ­Bibelens 66 bøger på supertyndt bibelpapir, nytænkende tilrettelægning med introduktion af flere nye formidlingsniveauer målrettet konfirmanderne, pædagogiske navigationssider på en anden papirtype, speciel indbinding med dobbelte flapper. Hverken Imperiet, Bibelselskabet, illustrator Helle Vibeke Jensen eller bibeltrykkeriet Jongbloed i Holland har prøvet så omfattende og speciel en sag før. Nu håber vi, at den bliver taget godt imod hos målgruppen! – og tillykke til dem.

 • 27.03.2017

  Katalog Katalog katalog

  Design og opsætning af årets kataloger for Gyldendal Uddannelse.
  Hele 15 stk blev det til! Fotos af Morten Holtum.

 • 22.12.2016

  Nyt år – Ny kalender

  Vi ønsker alle en glædelige jul og et godt nytår.
  Årets uimodståelige kalender byder 2017 velkommen i et flor at pastel.

  Ny skrift: Bembo
  Nyt papir: Multi Design White 130 gram
  Ny farve: Pantone 691 U

 • 06.07.2016

  BOG OG PASSION

  Til alle med passion for bogen. Nete/Imperiet har designet og kurateret udstillingen Årets Bedste Bogarbejde / Bog & Passion på Det Kongelige Bibliotek / Kirkebybroen i samarbejde med virkeligt gode kræfter ikke mindst resten af Imperiet, Bettina Kjærulff-Schmidt og Mads Brunsgaard. Udstillingen kan opleves frem til d. 15. august.

 • 18.12.2015

  TRYK ELLER DIGITAL

  Nete har på opfordring omskrevet dele af sin master ('Let’s get physical', 2015) til et lille handy og tankevækkende kapitel i bogen 'Den digitale bog – fra papir til pixels'. I kapitlet ‘At være eller ikke at være – det digitales store udfordring’ konkretiserer og italesætter hun nogle af de udfordringer, digital kommunikation og design skal overkomme for effektivt at nå målgruppens hjerne og hjerte – en ikke helt nem opgave. Kommunikation, som bliver understøttet af et fysisk format, huskes både bedre og længere – og derudover har det nemmere ved at aktivere vores vores følelser: Det højest opnåelige i al kommunikation.

  Nete var derudover gæst i Harddisken på P1 den 6. november til en samtale om emnet med vært Anders Høeg Nissen. Hør programmet her (eksternt link – ca. 43 min. inde i udsendelsen).

  'Den digitale bog – fra papir til pixels' kan købes ved henvendelse til Imperiet eller her.

 • 20.08.2015

  HEJ!

  Så er vi alle tilbage efter ferien! Klar til at hjælpe, servicere, udvikle nye idéer, designe og kommunikere ud af boksen - sammen med jer.

 • 24.04.2015

  POST NO BILLS

  Kitt Johnson slår med ’Post No Bills’ fast, at hun er en ener i den danske danseverden. Seks hjerter i Politiken. Spiller indtil 6. maj 2015.

  Se case her

 • 28.01.2015

  PREMIERE – HOTEL PRO FORMA

  Vi har skabt den visuelle identitet til Hotel Pro Formas nyeste forestilling, KOSMOS+. Forestillingen har premiere den 4. februar 2015. Hotel Pro Forma blander live-optræden, fascinerende videoprojektioner, tekst, lyd og elektronisk musik i en bevidsthedsudvidende oplevelse af rummet – stjernerne, planeterne, solen, kometer og asteroider, hvide dværge, røde kæmper, sorte huller, supernova, mørkt stof og Big Bang.

  ✭✭✭✭✭ ved verdenspremieren
  KOSMOS+ modtog fem stjerner ved verdenspremieren i Vilnius i marts 2014:
  "Et format af fantastisk international kunstnerisk kvalitet, der ikke på nogen måde taler ned til børnene. De små må, ligesom deres voksne, stå på tæer for at følge med og forstå eller blot nyde de enestående billeder og musikken i konstant bevægelse. Stjernebilleder i evig forandring." - Teater1

  KOSMOS+ spiller fra den 4.-14. februar 2015 i Den Grå Hal i København.

 • 14.01.2015

  BRAND NEW

  I 2014 kunne Imperiet skrive tre nye kunder på kundelisten. Trap Danmark, der over de næste år vil samle og udgive et stort værk – både i bogform og digitalt – om Danmark og danskerne. LAG – et program under Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, hvor frivillige i landdistrikterne får mulighed for at få penge til lokalt at drive udviklingen i landdistrikterne. Og endelig Stoplinien, Sundhedstyrelsens landsdækkende telefonrådgivning, der tilbyder gratis hjælp til rygestop. Tre meget forskellige kunder, som vi er rigtigt glade for at byde velkomne, og som vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med i 2015.

 • 16.09.2014

  Follett er tilbage!

  Vi er stolte af at have lavet omslaget til 'På kanten af evigheden', tredje og sidste bind i Ken Folletts Century-trilogi. Bogen er netop udkommet verden over, med mange forskellige omslagsdesign. Undervejs i designprocessen fik vi at vide, at Imperiets omslag var nemmest af alle at få godkendt hos Follett og Co. På alle omslagene er brugt fotos fra den tidsperiode, bogen omhandler, for at give læseren smagsprøver på de verdenshistoriske begivenheder, som handlingen foregår midt i.

 • 19.06.2014

  Rum og godt håndværk

  Vi har designet identiteten til katalog og udstilling for Årets Bedste Bogarbejde, som lige nu – og over sommeren – bliver udstillet i Den Sorte Diamant. Kom og oplev, hvor skønt og overbevisende bøger kan udformes i godt samarbejde.

 • 11.06.2014

  SKÆVT OG SERIØST

  Nordiske Scenekunstdage 2014 afholdes for første gang i Danmark og er lige nu i fuld gang i Aalborg, hvorefter arrangementet rykker videre til henholdsvis Aarhus, Odense og København. Målet med Nordiske Scenekunstdage er at fremme nye initiativer indenfor dansk scenekunst og samtidig styrke internationale netværk indenfor scenekunsten. Vi har udarbejdet en enkel og robust visuel identitet med et 'twist', så den kommunikerer både det skæve og det seriøse.

  Se mere om Nordiske Scenekunstdage her

 • 23.05.2014

  FRISK FRA TRYKKEN!

  Så er Peter Høegs længe ventede spændingsroman ’Effekten af Susan’ landet på hylderne. Fem stjerner i Politiken – efter sigende et nyt højdepunkt i forfatterskabet.

 • 13.05.2014

  Fest og skandale

  Vores arbejde med bøger får en ekstra dimension, når de pludseligt indgår i vigtige mediebegivenheder eller påvirker den politiske dagsorden. Her et par eksempler fra den seneste tid: Ken B Rasmussens Livet, det forbandede, blandt andet om afsløringen af Se og Hørs journalistiske metoder – og selvfølgelig Grand Prix Sangbogen fra Wilhelm Hansens Forlag, som blev flittigt eksponeret op til og under Grand Prix´et. Vi favner bredt!

 • 02.04.2014

  Velkommen til Imperiets nye hjemmeside

  Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside. Vi er i fuld gang med at fylde tekst og indhold på – både helt nyt design og velkendte klassikere – så siden er stadig undervejs. Vi håber, at den udstråler den glæde og passion for design og kommunikation, som er basis for vores arbejde – og også lidt af den mangfoldighed i design og udtryk, som arbejdet med mange kundetyper fører med sig. Tag en tur rundt på siden og sig til, hvis du synes, at noget mangler. Ris og ros modtages med kyshånd på info@imperiet.dk.

 • 30.01.2014

  Housewarming

  Så blev Skindergade varmet op en kold aften i januar.
  Dejligt at se alle til øl og andet lækkert – kom endelig snart forbi igen.
  Vi ELSKER besøg.

 • 31.12.2013

  Nyt år – ny kalender

  Et nyt år nærmer sig og med årets nye Helt-enkelt-kalender ønskes I alt godt i 2014 fra alle os på Imperiet.

  Ny skrift: Parkitecture
  Nyt papir: Caribic / rosa 120 gr
  Ny farve: Pantone Blue 072 U

 • 28.11.2013

  Velkommen Merkur, Jes og Tobias

  Vi er rigtigt glade for at kunne præsentere en opgave, vi har arbejdet på de sidste par måneder: Redesign af Merkur Andelskasses kundemagasin. Merkur er ny kunde hos os. Redesignet er udviklet af vores to nye medarbejdere, Jes og Tobias. Så velkommen til både Merkur, Jes og Tobias.

  Se hele magasinet her

 • 30.09.2013

  Mindre vin – mere far

  Hvornår er det for meget? Igen i år kører vores akolholkampagne for Københavns Kommune i uge 40 og 41. Lad os se om budskabet endnu en gang kan skabe debat og rykke holdninger – og ikke mindst fortælle børn og unge, at de ikke behøver at stå alene med problemerne.

  Se hele casen her.

 • 05.08.2013

  Imperiet er flyttet!

  Vi glæder os til at møde jer i vores nye skønne lokaler i Skindergade 31, 3.

 • 13.07.2013

  Harvey i radioen

  Harvey Macaulay er blevet interviewet til P4's sommerserie "Forfatter - og for mutter" om design af bogforsider. Udsendelsen sendt 13.7.2013.
  Hør udsendelsen på dr.dk (obs: eksternt link)

 • 14.04.2013

  Ny identitet for Gramex

  Imperiet har haft fornøjelsen af, at stå for Gramex nye visuelle identitet.

  Se hele casen her

 • 31.12.2012

  Et nyt år – helt enkelt

  Her lidt tips til hvordan årets spritnye kalender kan hænges op.
  Vi vil fremover udgive en vægkalender hvert år, som vil kunne købes for ca. 75 kr - hver kalender ypperligt designet med en ny markant skrift, en ny flot pantone farve og på et nyt papir i special kvalitet. Glæd jer.

  Glædelig jul og godt nytår til alle venner og samarbejdspartnere.

 • 01.10.2012

  Alkoholkampagne for
  Københavns kommune

  Kampagnen skal dels informere om kommunens rådgivningstilbud til børn/unge og voksne på alkoholområdet, dels give anledning til individuel selvransagelse – set i lyset af den afslappede danske alkoholkultur. Det har været en fantastisk interessant opgave og kampagnen har allerede inden lanceringen skabt debat i tv og andre medier, hvilket er yderst tilfredsstillende og viser at kampagnen taler højt og tydeligt nok i medie- og gadebilledet og nok skal rykke ved en holdning eller to.

  Se hele casen her

 • 14.09.2012

  Den nye komplette Sherlock Holmes
  udgave – Bind 1-9

  Forlaget Rosenkilde & Bahnhof har udgivet en fuldstændig, illustreret og annoteret nyoversættelse af Conan Doyles historier om alle tiders store detektiv. Det er den første danske udgave, der præsenterer de 4 romaner og 56 noveller i deres oprindelige rækkefølge og samlinger. Imperiet har haft den store fornøjelse at udvikle designet til serien.

 • 31.08.2012

  Vi varmer op!

  Selvfølgelig stiller vi igen op med et hold fra Imperiet til årets DHL. Her er snapshot fra opvarmningen i minutterne inden start.

 • 10.04.2012

  Kristeligt Dagblad
  nu med Imperiets logodesign

  I forbindelse med Kristeligt Dagblads relancering som Danmarks stærkeste og mest seriøse kultur- og eksistensavis har avisen fået et nyt og moderne design. Imperiet har designet avisens nye hoved og logo, som går igen på alt trykt og online materiale. Designet er udført med respekt for avisens mere end 100-årige historie med nøgleordene: troværdighed, seriøsitet og menneskelig imødekommenhed, og med bevidst afsæt i en nænsom modernisering af det tidligere logo.

  Se hele casen her.

 • 14.02.2012

  Omslag – En by i Ohio

  Bogen er et godt eksempel på, hvor vidt omkring vi ofte er i designprocessen her på Imperiet.

 • 05.01.2012

  Magnetisk julekonkurence

  Tusinde tak for de mange sjove, fine, poetiske, sjofle og finurlige køleskabspoesier. Vi har hygget os. Vinderne får direkte besked. Tak for alle bidrag.

 • 09.07.2010

  Hvordan skal den gode,
  supersælgende bogforside se ud?

  Det har journalist v. Berlingske Iben Albinus undersøgt bl.a ved at interviewe vores egen Harvey (Berl. d. 9.7.10) og han har jo om nogen opskriften på et bestseller-look!
  Imperiet takker for den fine omtale!

  GOD SOMMER TIL ALLE.

 • 31.12.2009

  Glædelig jul og godt nytår!

  Vi ønsker alle vores kunder, venner og samarbejspartnere glædelig jul og godt nytår.